Cvjećarna Velika Gorica

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ images=”2760,2746,2769″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”1017 × 350″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Cvjećarna u Velikoj Gorici dostava cvijeća na adresu.Internet cvjećarna Velika Gorica najbrža dostava cvijeća.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1471120712046{background-color: #dd3333 !important;}”]

Cvijeće na akciji

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1471121034636{background-color: #dd3333 !important;}”]

Novo u ponudi

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cvjećarna Velika Gorica

dostava cvijeća

Dostava cvijeća Velikoj Gorici radimo na svim lokacijama kako na kućnu (osobnu)adresu tako na adresu tvrtki i udruga.

Internet Cvjećarnica u Velikoj Gorici radi od Lipnja 2010 i ima najveću dostavnu službu u gradu.Naša internet potpora “online chat” dostupan je 24 h na dan.

Naše ljubazno osoblje potrudit će se da uvijek imate dobre informacije i pravu potporu.U našoj internet cvjećarni Velika Gorica sve narudžbe možete da izvršite u bilo koja doba dana ili noći.

Sve narudžbe koje zaprimimo do 16 h možemo da dostavimo isti dan kad i izvršite narudžbu.Cvijeće naručeno poslije 16 h dostavit ćemo ili sutra ili neki drugi datum koji ste Vi odabrali.

U našoj online cvjećarnici dostavu cvijeća rade naši dostavljači tj. ne koristimo brzu poštu niti neke druge načine dostave.Samim tim da cvijeće dostavlja naša služba za dostavu Cvijeće je uvijek lijepo ,svježe i što je jako bitno uvijek je na vrijeme pred vratima Vama drage osobe.

Također cvijeće u Velikoj Gorici dostavljamo i na groblja i sprovode ali dostavu cvijeća na sprovode u Velikoj Gorici morate naručiti najkasnije 24 h ranije.

Cvjećarnica Velika Gorica-vrijeme dostave

Internet Cvjećarna velika Gorica daje sve od sebe da cvijeće dostavi uvijek na vrijeme. Dostava cvijeća u Velikoj Gorici radimo u bilo koje vrijeme koje Vi poželite. U odjeljku posebna napomena upišite vrijeme dostave i mi ćemo se truditi da u to vrijeme budemo na adresi primatelja. Molimo Vas da se uvijek potrudite da primatelj bude na adresi ili da provjerite kad će biti doma ili u uredu tj. na mjestu dostave.

Želimo da Vam napomenemo da ukoliko primatelj nije na adresi i ukoliko se ne javi na telefonski poziv našeg dostavljača mi smatramo da je dostava izvršena. U naredni 48 časova može da se preuzme poklon ili buket u jednoj od naših poslovnica koje naznačimo.

Cvjećarnica Velika Gorica smatra također da je dostava izvršena ukoliko primatelj-ka odbije da preuzme poklon.

Dostava cvijeća u Velikoj Gorici radimo i subotom i nedjeljom ali je vrlo bitno da narudžbu izvršite dan ranije.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][vc_tweetmeme type=”horizontal”][vc_pinterest][vc_googleplus annotation=”inline”][/vc_column][/vc_row]

Leave Comment