Cvjećarna Zaprešić dostava cvijeća na adresu isti dan. Usluga dostava cvijeća Zaprešuć je besplatna. Online narudžbe.

 Cvjećarna Zaprešić dostava cvjijća

Cvjećarnica Zaprešić uvijek Vam je na raspolaganju da Vam pomogne prilikom odabira pravog cvijeta za bilo koju prigodu.Naše ljubazno pomoći će Vam u svakom trenutku.

Dostavu cvijeća u Zaprešić radimo od 9 h do 20 h a sve vaše narudžbe zaprimljene do 16 h dostavit ćemo isti dan ukoliko ste tako naznačili.Sve narudžbe zaprimljene poslije 16 h dostavit ćemo naredni dan ili neki drugi dan koji ste Vi odabrali.

Cvjećarnica Zaprešić garantira uvijek svježe cvijeće.Naša cvjećarna radi u sustavu Croatia cvjećarne najveće cvjećarne u Hrvatskoj.Dostava cvijeća Zaprešić radi se našom dostavnom službom koja zna kako da se cvijeće doveze najbrže iz naše cvjećarne na adresu primatelja a da zadrži svu svoju ljepotu i svježinu.

Koje cvijeće pokloniti? Tajne darivanja cvijeća

cvjećarna zaprešićNeka cvijeće kao poklon bude izraz vaše duše. Naučite koje je cvijeće za koju prigodu…

U današnje vrijeme cvijeće za ljude ima posebno značenje, iako je sama simbolika na neki način zaboravljena. Svaki cvijet ima svoju boju, miris i dušu te nadahnjuje svakog čovjeka na ovoj planeti, bez obzira o kome se radilo.

Bonton darivanja cvijeća

Muškarac daruje samo rezano cvijeće, nikako cvijeće u posudi. Tegle su rezervirane jedino za dar žene ženi, a i neoženjeni muškarac koji često zalazi u neku kuću, bez poziva, može se prilikom nekog događaja odužiti cvijećem u posudi.

Izbor cvijeća potpuno je prepušten ukusu darovatelja. Jedino je pravilo da to budu odabrani lijepi primjerci s dugom drškom, da se mogu bez teškoća staviti u vazu. Pravilo je da ih u buketu bude neparan broj.

Neka ograničenja pri izboru: buket sastavljen samo od crvenih ruža ili crvenih karanfila ne daruje se tuđim ženama. S obzirom na simboliku crvene boje može nastati nesporazum, i zato takve bukete rezervirajte isključivo za vlastitu ženu.

Cvjećarna Zaprešić

Gdje dostavljamo

cvjećarna zaprešićDostavu cvijeća Zaprešić radimo u sljedećim naseljima:

Hruševec Kupljenski, Ivanec Bistranski, Jablanovec, Kupljenovo, Lužnica, Merenje,Pojatno, Šibice i Zaprešić.