Cvjećarna Zaprešić

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ images=”2746,2769,2767″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”1017 × 350″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Internet Cvjećarnica Zaprešić dostava cvijeća u Zaprešić na adresu koju Vi odaberete.Cvjećarna Zaprešić u suradnji sa Vama učinit će da Vama drage osobe budu sretne. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1471287708172{background-color: #dd3333 !important;}”]

Cvijeće na akciji

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css=”.vc_custom_1471287688150{background-color: #dd3333 !important;}”]

Novo u ponudi

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator color=”grey” accent_color=”#dd3333″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cvjećarna Zaprešić

dostava cvijeća

 Internet cvjećarna Zaprešić

Koje cvijeće pokloniti? Tajne darivanja cvijeća

Neka cvijeće kao poklon bude izraz vaše duše. Naučite koje je cvijeće za koju prigodu…

U današnje vrijeme cvijeće za ljude ima posebno značenje, iako je sama simbolika na neki način zaboravljena. Svaki cvijet ima svoju boju, miris i dušu te nadahnjuje svakog čovjeka na ovoj planeti, bez obzira o kome se radilo.

Bonton darivanja cvijeća

Muškarac daruje samo rezano cvijeće, nikako cvijeće u posudi. Tegle su rezervirane jedino za dar žene ženi, a i neoženjeni muškarac koji često zalazi u neku kuću, bez poziva, može se prilikom nekog događaja odužiti cvijećem u posudi.

Izbor cvijeća potpuno je prepušten ukusu darovatelja. Jedino je pravilo da to budu odabrani lijepi primjerci s dugom drškom, da se mogu bez teškoća staviti u vazu. Pravilo je da ih u buketu bude neparan broj.

Neka ograničenja pri izboru: buket sastavljen samo od crvenih ruža ili crvenih karanfila ne daruje se tuđim ženama. S obzirom na simboliku crvene boje može nastati nesporazum, i zato takve bukete rezervirajte isključivo za vlastitu ženu.

Cvjećarnica Zaprešić uvijek Vam je na raspolaganju da Vam pomogne prilikom odabira pravog cvijeta za bilo koju prigodu.Naše ljubazno pomoći će Vam u svakom trenutku.

Dostavu cvijeća u Zaprešić radimo od 9 h do 20 h a sve vaše narudžbe zaprimljene do 16 h dostavit ćemo isti dan ukoliko ste tako naznačili.Sve narudžbe zaprimljene poslije 16 h dostavit ćemo naredni dan ili neki drugi dan koji ste Vi odabrali.

Cvjećarna Zaprešić garantira uvijek svježe cvijeće.Naša cvjećarna radi u sustavu Croatia cvjećarne najveće cvjećarne u Hrvatskoj.Dostava cvijeća u Zaprešić radi se našom dostavnom službom koja zna kako da se cvijeće doveze najbrže iz naše cvjećarne na adresu primatelja a da zadrži svu svoju ljepotu i svježinu.

cvjećarna zaprešić

Dostavu cvijeća u Zaprešić radimo u sljedećim naseljima:Hruševec Kupljenski, Ivanec Bistranski, Jablanovec, Kupljenovo, Lužnica, Merenje,Pojatno, Šibice i Zaprešić.

[/vc_column_text][vc_facebook type=”standard”][vc_tweetmeme type=”horizontal”][vc_pinterest][vc_googleplus annotation=”inline”][vc_raw_html]

Q3ZqZSVDNCU4N2FybmljYSUyMFphcHJlJUM1JUExaSVDNCU4Ny5Eb3N0YXZhJTIwY3ZpamUlQzQlODdhJTIwdSUyMFphcHJlJUM1JUExaSVDNCU4Ny5JbnRlcm5ldCUyMEN2amUlQzQlODdhcm5pY2ElMjBaYXByZSVDNSVBMWklQzQlODcu

[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Leave Comment