Cvjećarna Križevci dostava cvijeća na kućnu adresu. Najbrža dostava cvijeća u Križevce. Dostava buketa Križevci isti dan kad i naručite cvijeća. Online cvjećarna Križevci besplatna dostava cvijeća. 

Cvjećarna Križevci dostava cvijeća na kućnu adresu.

 Internet Cvjećarna Križevci

krizevciCroatia Cvjećarna – Cvjećarna Križevci

Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Križevci već dugi niz godina radi dostavu buketa i poklona u grad Križevci.

Cvjećarna Križevci je dio tvrtke Croatia Cvjećarna i jedna od najboljih poslovnica sa kojom se ponosimo.Naše ljubazno osoblje učinit će sve da donesu osmijeh na lica vama dragim osobama.

Mi smo jedna od vodećih online cvjećarnica u Hrvatskoj I zasigurno smo jedna od cvjećarni koja može da vam ponudi najbolji izbor I najbržu dostavu cvijeća bilo gdje u Hrvatskoj.

Kada Zaprimimo vašu narudžbu u našem centralno stožeru ona se odmah prosljeđuje našim cvjećarnama i buketi se radi sat vremena prije isporuke na zadatu adresu te naši profesionalni dostavljači odmah sa najvećom pažnjom dostavljaju poklon ili buket tako da vaš poklon uvijek dolazi svjež i lijep.

Cvjećarna Križevci – Vrijeme  Dostave

Croatia Cvjećarna- Cvjećarna Križevci dostavit će cvijeće isti dan ukoliko vaša narudžba stigne do 16 časova a ukoliko stigne poslije 16 časova  dostavit ćemo je naredni dan ukoliko niste naznačili neki drugi datum.

Cvijeće kao poklon,

Ne postoji bolji način da nekome izrazite ili pokažete ljubav da nekome ukažete poštovanje ili jednostavno da čestitate vama dragim osobama poseban trenutak u životu.Cvijeće je u stoljetnoj tradiciji darivanja više od poklona to je način da pošaljete poruku pa je naša jedina reklama “mi ne dostavljamo samo cvijeće mi ustvari prenosimo vašu poruku”.

Croatia Cvjećarna- Cvjećarna Križevci dostavlja cvijeće,bukete I poklone na svaku adresu u gradu i okolnim mjestima.

Croatia Cvjećarna- Cvjećarna Križevci sa dostavom cvijeća u Križevci počela još 2005 ali suvremeni način poslovanja je počet sa primjenom od 2010 godine.

Naše usluge možete da koristite 365 dana u godini i preko online usluge naručivanja možete da poručite u bilo kojem trenutku sa bilo koje destinacije u svijetu.

Naša online potpora je dostupna 0/24h i u svakom trenutku možete da nas kontaktirate i pitate za savjet.

Dostava Vijenaca I Grobni Aranžmana

U najtežim trenucima za vas,vašu obitelj ili prijatelje Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Križevci je uz vas.Ukoliko se nalazite daleko,spriječeni ste obvezama I niste u mogućnošću doći I osobno iskazati svoju bol I sućut Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Križevci uradit će to za vas na najbolji mogući način.

Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Križevci dostava vijenaca I grobnih aranžmana na groblja ili adresu .Vijence I grobne aranžmane izrađujemo isključivo od svježeg cvijeća sat vremena prije isporuke.Ukoliko u našem asortimanu nema vijenca ili grobnog aranžmana kakav Vi želite kontaktirajte nas na info@croatiacvjecarna.com I naši djelatnici napravit će vijenac ili aranžman po vašoj želji.

Cvjećarna Križevci –Mjesta Dostave

Apatovec, Beketinec, Bojnikovec, Bukovje Križevačko, Carevdar, Cubinec, Čabraji, Dijankovec,Dedina , Doljanec, Donja Brckovčina, Donja Glogovnica, Donji Dubovec, Đurđic, Erdovec, Gornja Brckovčina, Gornja Glogovnica, Gornji Dubovec, Gračina, Ivanec Križevački, Jarčani, Karane, Kloštar Vojakovački, Kostadinovac, Križevci, Kučari, Kunđevec, Lemeš, Lemeš Križevački, Majurec, Male Sesvete, Mali Carevdar, Mali Potočec, Mali Raven, Marinovec, Mičijevac, Novaki Ravenski, Novi Bošnjani, Novi Đurđic, Osijek Vojakovački, Pavlovec Ravenski, Pesek, Podbrđani Vojakovački, Podgajec, Poljana Križevačka, Povelić, Prikraj Križevački, Ruševac, Srednji Dubovec, Stara Ves Ravenska, Stari Bošnjani, Sveta Helena, Sveti Martin, Špiranec, Većeslavec, Velike Sesvete, Veliki Potočec, Veliki Raven, Vojakovac, Vujići Vojakovački i Žibrinovec.

Također I u sva okolna mjesta kao I diljem Hrvatske.

Križevci

Križevci su grad u Koprivničko-križevačkoj županiji, prema popisu stanovništva iz 2001. g. ima ukupno 11.894 stanovnika. Zbog blizine Zagreba (57 km), Križevci se razvijaju kao satelitsko gradsko naselje s povoljnim smještajem u blizini regionalnih središta Koprivnice (31 km), Bjelovara (33 km) i Varaždina (48 km).

Praznici za koje poklanjamo ruže

Za obradovati voljenu osobu ne treba da postoji poseban datum ili vrijeme, možete to učiniti kad god poželite.Ali ako baš imate želju učiniti to na neki poseban praznik mi ćemo vas uputiti koji su tačno pogodni za poklon aranžmane.Za naše predivne majke tu je Dan majki koji se proslavlja se 8. svibnja. Majke su toliko posebna bića da zaslužuju samo svoj poseban dan kao i savršen poklon i ugođaj na taj dan.Pored dana majki za najnježnija bića na svijetu tu je 8.ožujak ili Dan žena.Zaljubljeni parovi svake godine čekaju samo jedan poseban dan samo za njih a to je 14. veljače Valentinovo.Dok cure poklanjaju ručno napravljene slatkiše muškarci uz prelijepe poklone ne mogu bez divnih aranžmana i buketa.

 Dan majki

Majčin dan je poseban dan za svaku majku,pa baš zato bar jedan dan u godini djeca trebaju da posvete njima i samo njima.Dan majki se svake godine obilježavao uz neki poseban poklon a najčešće uz prelijepi buket ruža.Iako ne postoji pravilo o cvijeću koje je prikladno da se pokloni za ovakvu priliku postoji veoma lijepa i dirljiva priča vezana za Majčin dan i bijele karanfile.Tradicija poklanjanja bijelih karanfila počela je u Americi i vezuje se uz ime Anne Marie Jervis. Naime njena majka osnovala je Majčin radni klub te činila sve kako bi se što više žena obrazovalo ne samo o majčinstvu nego i o zdravstvenim temama, kao njena velika podrška odlučila je nastaviti njezin rad i nakon njezine smrti. Godinu dana nakon smrti njezine majke u znak sjećanja na nju svim je drugim majkama u crkvi dijelila bijele karanfile, omiljeni cvijet svoje majke. Ona je ta koja je pokrenula i proces odavanja počasti svim majkama na svijetu i samim tim je osnovala Dan majki.

8.ožujak-Dan žena

 
Povod da obradujete voljenu osobu može a i ne mora da postoji jer kada nekoga volite svaki znak pažnje je od srca.Ali za svaku ženu u vašem životu koja vamje bina savršena prilika da joj pokažete mali znak pažnje je 8.ožujka Dan žena. Ženama se danas u mnogim državama uobičajeno uz čestitku daruje cvijeće. U Italiji je mimoza simbol Dana žena. Naravno kao i za svaku priliku tako i za Dan žena svaki cvijet ima posebnu simboliku.Najprodavanije i najpoznatije su upravo crvene ruže.One su uglavnom simbol ljubavi i romantike. One se uglavnom daruju vašim suprugama , dijevojkama ili osobama koje vam se sviđaju.Naravno pored crvenih tu su i žute i bijele ruže, kao i roze ili narandžaste.Pored ruža savršeni pokloni su i orhideje,karanfili,kale ili lale.Karanfili kao i ruže mogu imati razna značenja ali najčešće se poklanjaju kao znak prijateljstva,majkama ili ćerkama. 

Valentinovo-Dan zaljubljenih

Zaljubljeni parovi uvijek traže razlog da obraduju jedni druge.Zbog toga je i nastao ovaj predivni praznik,Valentinovo ili dan zaljubljenih.
Nije bitno da li nekome želite izjaviti ljubav ili jednostavno voljenoj osobi pokazati mali znak pažnje cvijeće je uvijek savršen poklon.Povezanost  Valentinova uz ljubav potječe iz legende o braku mlade kršćanske s rimskim legionarom, koji se iz ljubavi prema njoj preobratio na kršćanstvo.
Tijekom pripreme za brak oboje su na smrt oboljeli, a svetac je njihov brak blagoslovio dok su njih dvoje umirali u samrtnom zagrljaju na bračnoj postelji. Prema legendi car Klaudije Gotski naredio je da se njegovi vojnici ne smiju ženiti ili zaručivati, jer je smatrao da se vojnici  neće srčano boriti u njegovim ratovima, već će radije gledati da sačuvaju život kako bi ostali sa svojim obiteljima.
Svi svećenici odlučili su poštovati ovu carevu odluku, pa nisu više htjeli vršiti sam obred vjenčanja. Međutim, svećenik po imenu Valentin oglušio se na carevu odluku i počeo potajno održavati ceremonije vjenčanja svih mladih parova koji su to željeli, sve dok ga vlasti nisu ulovile i bacile u tamnicu. 14. veljače .
Svećeniku Valentinu odrubili su glavu. Nedugo nakon smrti narod ga je proglasio svecem.Dok djevojke momcima poklanjaju ručno napravljene slatkiše kao što su čokolade,mafini i bombonjere  momci imaju malo teži zadatak.Kao i uvijek mi smo tu da vam pomognemo koliko možemo. Pored vašeg simboličnog poklona savršeno ide i buket ruža ili neki aranžman.
Najčešće je to buket prelijepih crvenih ruža jer ipak crvena je boja ljubavi.Pored buketa savršeno ide neka divna čokolada ili bombonjera kao i slatki plišani medvjedić.