Cvjećarna Zadar dostava cvijeća. Besplatna dosava. Primamo narudžbe iz cijelog svijeta,dostava cvijeća isti dan kad izvršite narudžbu.

Buketi koje volite

Cvjećarna Zadar

cvjecarna zadarCVećarnica Zadar profesionalno obavlja dostavu cvijeća i buketa u Zadar. Dostavu cvijeća u Zadaru radimo tokom cijele godine 365 dana u godini , a putem online usluge naručivanja bukete i cvijeće možete naručiti u svakom trenutku.

Dostava cvijeća u Zadar je na usluzi bilo da želite da iznenadite vama dragu osobu ili ćete dostavu cvijeća u Zadar koristiti u poslovne svrhe. Također pored dostave cvijeća uskoro ćemo imati u ponudi i dostavu poklon košarica sa slatkišima. Trenutno u Croatia Cvjećarnici imamo u ponudi bukete sa desertom i malim medom koji će raznježiti i najtvrđa srca. Dostava buketa  je odličan način da nekome izrazite ljubav ili poštovanje.

Također buket ispred vrata može da vam kupi oprost ukoliko ste pogriješili ili skrivili kod vama drage osobe. Dostava cvijeća u Zadar radimo na svim lokacijama kako na kućnu (osobnu) adresu tako na adresu tvrtki i udruga.

Dostava cvijeća Zadar

intrernet cvjećarna splitCvjećarna Zadar nudi mogućnost online naručivanja cvijeća na adresu po Vašoj želji. Koristimo najsuvremenije sustave za obradu Vaših uplata gdje sigurnost vasih podataka na najvišoj mogućoj razini. Cvjećarna Zadar usluge dostave cvijeća radi svkim radnim danom  te garantiramo svježinu cvijeća.

Dostava vijenaca u Zadar

poezija

Naša specijalna usluga u najtežim trenucima je isporuka cvijeća na groblja i sprovode  ali dostavu Vijenaca na sprovode u Zadaru morate naručiti  24 h ranije. U ponudi imamo prelijepe vijence ili grobne aranžmane te križeve od ruža.

U najtežim trenucima za vašu familiju,prijatelje i rodbinu ukoliko ne možete biti tu postoji mogućnost da izrazite svoje žaljenje i sućut.Naša usluga dostave vijenaca i grobni aranžmana je jedna od prvih ovakve vrste u Hrvatskoj.Dostavit ćemo vijenac ili grobni aranžman na bilo koje groblje u Zadru ili okolici Zadra.

Dostava cvijeća u Hrvatskoj

Croatia Cvjećarena je prva internet cvjećarna u Hrvatskoj. Obzirom da imamo najveću mrežu sopstvenih cvjećarni diljem Hrvatske kao i suradnju sa preko 150 cvjećarni u Republici Hrvatskoj i BiH u mogućnosti smo da pružimo i najkvalitetniju uslugu.  Cvijeće dostavljamo na bilo koju adresu i garantiramo na svježini cvijeća. U većini slučajeva cvijeće možemo da dostavimo isti dan kad zaprimimo narudžbu. Dostavu cvijeća radimo našom dostavnom službom odmah nakon izrade aranžmana tako da cvijeće ne gubi na svježini i ljepoti.

Praznici za koje poklanjamo ruže

Za obradovati voljenu osobu ne treba da postoji poseban datum ili vrijeme, možete to učiniti kad god poželite. Ali ako baš imate želju učiniti to na neki poseban praznik mi ćemo vas uputiti koji su tačno pogodni za poklon aranžmane. Za naše predivne majke tu je Dan majki koji se proslavlja se 8. svibnja.  Majke su toliko posebna bića da zaslužuju samo svoj poseban dan kao i savršen poklon i ugođaj na taj dan. Pored dana majki za najnježnija bića na svijetu tu je 8.ožujak ili Dan žena.  Zaljubljeni parovi svake godine čekaju samo jedan poseban dan samo za njih a to je 14. veljače Valentinovo. Dok cure poklanjaju ručno napravljene slatkiše muškarci uz prelijepe poklone ne mogu bez divnih aranžmana i buketa.

Dan majki

Majčin dan je poseban dan za svaku majku, pa baš zato bar jedan dan u godini djeca trebaju da posvete njima i samo njima. Dan majki se svake godine obilježavao uz neki poseban poklon a najčešće uz prelijepi buket ruža. Iako ne postoji pravilo o cvijeću koje je prikladno da se pokloni za ovakvu priliku postoji veoma lijepa i dirljiva priča vezana za Majčin dan i bijele karanfile. Tradicija poklanjanja bijelih karanfila počela je u Americi i vezuje se uz ime Anne Marie Jervis. Naime njena majka osnovala je Majčin radni klub te činila sve kako bi se što više žena obrazovalo ne samo o majčinstvu nego i o zdravstvenim temama, kao njena velika podrška odlučila je nastaviti njezin rad i nakon njezine smrti. Godinu dana nakon smrti njezine majke u znak sjećanja na nju svim je drugim majkama u crkvi dijelila bijele karanfile, omiljeni cvijet svoje majke. Ona je ta koja je pokrenula i proces odavanja počasti svim majkama na svijetu i samim tim je osnovala Dan majki.

 Valentinovo-Dan zaljubljenih

Zaljubljeni parovi uvijek traže razlog da obraduju jedni druge.  Zbog toga je i nastao ovaj predivni praznik, Valentinovo ili dan zaljubljenih. Nije bitno da li nekome želite izjaviti ljubav ili jednostavno voljenoj osobi pokazati mali znak pažnje cvijeće je uvijek savršen poklon. Povezanost  Valentinova uz ljubav potječe iz legende o braku mlade kršćanske s rimskim legionarom, koji se iz ljubavi prema njoj preobratio na kršćanstvo.  Tijekom pripreme za brak oboje su na smrt oboljeli,  a svetac je njihov brak blagoslovio dok su njih dvoje umirali u samrtnom zagrljaju na bračnoj postelji. Prema legendi car Klaudije Gotski naredio je da se njegovi vojnici ne smiju ženiti ili zaručivati, jer je smatrao da se vojnici  neće srčano boriti u njegovim ratovima, već će radije gledati da sačuvaju život kako bi ostali sa svojim obiteljima. Svi svećenici odlučili su poštovati ovu carevu odluku, pa nisu više htjeli vršiti sam obred vjenčanja. Međutim, svećenik po imenu Valentin oglušio se na carevu odluku i počeo potajno održavati ceremonije vjenčanja svih mladih parova koji su to željeli, sve dok ga vlasti nisu ulovile i bacile u tamnicu. 14. veljače . Svećeniku Valentinu odrubili su glavu.  Nedugo nakon smrti narod ga je proglasio svecem. Dok djevojke momcima poklanjaju ručno napravljene slatkiše kao što su čokolade,mafini i bombonjere  momci imaju malo teži zadatak.Kao i uvijek mi smo tu da vam pomognemo koliko možemo. Pored vašeg simboličnog poklona savršeno ide i buket ruža ili neki aranžman. Najčešće je to buket prelijepih crvenih ruža jer ipak crvena je boja ljubavi.Pored buketa savršeno ide neka divna čokolada ili bombonjera kao i slatki plišani medvjedić.

8.ožujak-Dan žena

 
Povod da obradujete voljenu osobu može a i ne mora da postoji jer kada nekoga volite svaki znak pažnje je od srca. Ali za svaku ženu u vašem životu koja vamje bina savršena prilika da joj pokažete mali znak pažnje je 8.ožujka Dan žena. Ženama se danas u mnogim državama uobičajeno uz čestitku daruje cvijeće.  U Italiji je mimoza simbol Dana žena. Naravno kao i za svaku priliku tako i za Dan žena svaki cvijet ima posebnu simboliku. Najprodavanije i najpoznatije su upravo crvene ruže. One su uglavnom simbol ljubavi i romantike.  One se uglavnom daruju vašim suprugama , dijevojkama ili osobama koje vam se sviđaju. Naravno pored crvenih tu su i žute i bijele ruže, kao i roze ili narandžaste.Pored ruža savršeni pokloni su i orhideje,karanfili,kale ili lale. Karanfili kao i ruže mogu imati razna značenja ali najčešće se poklanjaju kao znak prijateljstva,majkama ili ćerkama. 

Cvjećarna Zadar dostava cvijeća.

BabindubBrguljeCrnoIstKožinoMali IžMolatOlibPetrčanePremudaRavaSilbaVeli Iž, ZadarZapuntel.