Dostava cvijeća Karlovac

Trebate našu uslugu dostava cvijeća Karlovac ? Ne brinite! Cvijeće koje odaberete može biti na željenoj adresi u najkraćem mogućem roku, bilo gdje u Karlovcu, isti dan. Naš online cvjećar pomaže vam da kupnju obavite lako i jednostavno, jednim klikom.

 

karlovac

Zašto koristit dostavu cvijeća Karlovc ?

Sve sa sajta je dostupno i izgleda kao na slikama.U suprotnom jamčimo povrat novca .

Potpuno unikat, svježe ubran i kreiran prema vašim željama i uputama naših umjetnika.

Izravna isporuka s velikom pažnjom. Svaka narudžba se dostavlja s rukom ispisanom posvetom.I u točno dogovoreno vrijeme.

Dostava cvijeća Karlovac

Naručite dostavu cvijeća u Karlovac već danas koristeći Online Cvjećarnu Karlovac najboljom Hrvatskom uslugu dostave cvijeća kako biste iznenadili i razveselili voljenu osobu u posebnoj prigodi. Darivanje cvijeća u vrijeme proslave jedan je od najboljih načina da prenesete svoje osjećaje predanosti ili uvažavanja svježim bojama, mirisima i finim aranžmanima koji zaokupljaju maštu. Postoji toliko mnogo različitih stilova buketa koje možete izabrati kako bi odgovarali posebnim prigodama kao što su rođendani , vjenčanja ili da kažete “čestitamo” . Lakše je nego što mislite izvršiti dostavu cvijeća u Karlovac, a u našem online izboru imamo sve vrste klasičnih i originalnih aranžmana.

Dostava cvijeća u Hrvatskoj

Naša usluga dostave cvijeća u Hrvatskoj moguća je isti dan na skoro cijeloj teritoriji Republike Hrvatske. Ondje gdje nemamo svoje poslovne jedinice surađujemo sa stručnim cvjećarima diljem Hrvatske što nam pomaže osigurati brzu i kvalitetnu dostavu cvijeća i jamčiti 7 dana svježine svim našim buketima.

Pokažite svojim voljenima u Karlovcu da mislite na njih

Smješten u središnjoj Hrvatskoj na dodiru nizinske i gorske Hrvatske te Pokupja i Korduna, Karlovac je uokviren rijekama Kupom, Koranom, Dobrom i Mrežnicom.Iz razloga nepoznatih čovjeku priroda je predvidjela da se u gradu Karlovcu susretnu četiri rijeke, te spoje u jedno ljepotu, nepredvidivost i snagu. Naravno, među najboljim vremenima za slanje cvijeća u Karlovcu su popularni međunarodni praznici poput Uskrsa , Božića i Valentinova .

Dostava cvijeće Karlovac sa Croatia Cvjećarnom

CroatiaCvjećarna – Cvjećarna Karlovac će isporučiti naručeni aranžman na pravu adresu, pazeći da poštuju željeno vrijeme isporuke. Cvjećarna Karlovac zadržava pravo isporuke cvijeća do 30 minuta prije i do 30 minuta nakon željenog termina kupca.

Cvjećarna Karlovac dostava cvijeća sigurno i na vrijeme:

Cvjećarna Karlovac će naručeni cvjetni aranžman dostaviti na adresu primatelja. Ako osoba kojoj se cvijeće treba dostaviti nije dostupna (npr. ne kod kuće) u navedeno vrijeme, cvjetni aranžman može primiti svaka druga osoba na adresu primatelja (naravno ako želi). Kada izvršimo dostavu cvijeća, Cvjećarna Karlovac dostava će mailom obavijestiti kupca da je dostava završena, u vrijeme navedeno za dostavu kupac mora biti dostupan telefonom kako bi mogao kontaktirati u slučaju iznenadnih komplikacija tijekom isporuke. je bolnica, ured, škola, hotel i sl. moraju dati dodatne podatke – točan naziv ustanove, adresu ustanove, telefon, broj sobe, kat i sl.

Cvjećarna Karlovac dostava cvijeće – izvršenje dostave

Cvjećarna Karlovac dostava cvijeća će se potruditi da dostavi cvijeće, ali u sljedećim situacijama, čak i ako to nije učinjeno, dostava će se smatrati obavljenom:

– ako osoba kojoj se cvijeće šalje odbije primiti cvjetni aranžman

– ako su adresa i podaci primatelja netočni

– ako se primatelj ne nalazi na navedenoj adresi u vrijeme navedeno za dostavu, a sve prisutne osobe (cimeri, susjedi, kolege, rodbina) odbijaju primiti cvijeće

– viša sila dovodi cvjećaru u situaciju da nije u mogućnosti isporučiti.

U prva tri slučaja obavještavamo klijenta o situaciji.

Ukoliko ne možemo kontaktirati klijenta u roku od 30 minuta, smatrat ćemo da je isporuka cvijeća završena. Klijent može ako želi, preuzeti aranžman o svom trošku u roku od 24 sata od trenutka kada ga obavijestimo.