Cvjećarna Rijeka radi dostavu cvijeća na adresu.Uradimo to zajedno,učinimo sretnom Vama dragu osobu i izmamimo joj osmijeh.Cvijeće dostavljamo na bilo koju adredresu u Rijeci.Vaša Internet Cvjećarna Rijeka

Cvjećarna Rijeka

Cvjećarna Rijeka je specijalizirana tvrtka za izradu buketa i aranžmana od svježe rezanog cvijeća najbolje kvalitete. Cvjećarna Rijeka u mogućnosti je da izvrši dostavu cvijeća na adresu primatelja isti dan kad i zaprimimo Vašu narudžbu.

cvjećarnica rijekaCvjećarna Rijeka – kako mi to radimo

Internet cvjećarna Rijeka dostava cvijeća u Rijeci po mjestima:

Banderovo ,Belveder,Brajda-Dolac,Brašćine-Pulac,Bulevard,Centar-Sušak,Draga,Drenova,Gornja Vežica,Gornji Zamet,Grad Trsat,Grbci,Kantrida,Kozala,Krimeja,Luka,Mlaka,Orehovica,Pašac,Pećine,Pehlin,Podmurvice,Podvežica,Potok,Srdoči,Sveti Kuzam,Sveti Nikola,Svilno,Školjić,Škurinje,Škurinjska Draga,Turnić,Vojak,Zamet

Cvjećarna Rijeka Vam garantira uvijek svježe cvijeće ugrađeno u bukete. Izrađene bukete slikamo prije nego krenu na dostavu a i prilikom uručenja buketa ukoliko primatelj da svoju suglasnost.

Sliku buketa, cvjetnih aranžmana i cvjetnih dekoracija šaljemo Vam mailom kako biste vidjeli što je isporučeno, a mi obavezno šaljemo mail s potvrdom da je buket isporučen.

Cvjećarna Rijeka dostavu cvijeća, cvjetnih aranžmana i cvjetnih dekoracija vrši na željenu adresu , adresu privatne osobe, tvrtke, bolnice, hotela…

Slanjem buketa Vama dragoj osobi ugodno ćete iznenaditi osobu koja će primiti naručeni aranžman.

Kako bi dostava naručenog buketa, aranžmana, aranžiranih poklona, vijenaca… bila izvršena na vrijeme,molimo Vas da navedete točne informacije o primatelju prilikom izvršenja narudžbe kako bi dostava bila na vrijeme i na zadovoljstvo svih.

RADNO VRIJEME I PODRUČJE DOSTAVE:

Cvjećarna Rijeka izvršit će dostavu

 • Dostava se izvršava na adresu primatelja svakim radnim danom od 09 do 20h, a subotom od 09 do 15 h. Državnim praznicima  i nedeljom ne dostavljamo,ali u dogovoru sa nama i ukoliko naručite ranije Cvjećarna Rijeka će izvršiti dostavu.
 • Od naručitelja se očekuje da za dostavu dopusti vremenski raspon od 4 h.
 • Područje dostave je grad Rijeka i okolica do 20 km. Narudžba se može izvršiti i na udaljenije lokacije ili/i u točno naznačen sat, ali ne bez prethodnog telefonskog dogovora sa primateljem.

DOSTAVA U POSEBNE OBJEKTE:

Internet Cvjećarna Rijeka dostavit će cvijeće u sljedeće objekte, no prethodno nam morate dostaviti sljedeće podatke.

 • Za dostavu u urede, bolnice, hotele i domove umirovljenika biti će potrebni dodatni podaci.

Hoteli i domovi umirovljenika: naziv i adresa, telefon, broj sobe
Bolnice: naziv i adresa, broj ili naziv odjela, broj sobe
Uredi: točan naziv tvrtke, adresa, radno vrijeme

IZVRŠENJE DOSTAVE:

Internet Cvjećarnica Rijeka izvršenje dostave,

 • Cvjećarna Rijeka dostavu će smatrati izvršenom kad primatelj ili osoba na adresi primatelja potpiše dostavnicu.
 • Cvjećarna Rijeka  uložiti će razumne napore da proizvod dostavimo, ali u tri niže navedena slučaja, iako dostavu nećemo moći izvršiti, smatrat ćemo je izvršenom:
 1. Primatelj odbija primiti pošiljku.
 2. Adresa ili podaci o primatelju su netočni.
 3. Primatelj nije na navedenoj adresi u naznačeno vrijeme.

U sva tri slučaja obavijestit ćemo naručitelja o nastaloj situaciji. Naručitelj će, ukoliko to želi, moći o svom trošku podići proizvod prema telefonskom dogovoru u roku od 48 sati od trenutka kad ga obavijestimo.

POSTUPAK U SLUČAJU DA PRIMATELJA NEMA

Ukoliko ne zateknemo primatelja na naznačenoj adresi u vrijeme naznačeno za dostavu,djelatnik Internet cvjećarne Rijeka uručiti će je drugom ukućanu, a ukoliko nema nikog, nazvat ćemo naručitelja i ponuditi mu jednu od sljedeće tri mogućnosti:

 • Da se proizvod ostavi kod susjeda ukoliko je to moguće.
 • Da se proizvod ostavi pred vratima primatelja na odgovornost naručitelja.
 • Da se proizvod čuva 48 sati do preuzimanja naručitelja ili primatelja.

 Rijeka

Rijeka (talijanski i mađarski: Fiume, njemački: Sankt Veit am Flaum, slovenski: Reka, čakavski: Rika, Reka) najveća je hrvatska luka, treći po veličini grad u Hrvatskoj te administrativno središte Primorsko-goranske županije. Grad Rijeka s okolicom bivša općina Rijeka – KastavViškovoGrobnikKostrenaBakarKraljevicaKlana

Zemljopisni položaj

Rijeka se nalazi na zapadu Hrvatske, 131 km jugozapadno od glavnog grada Zagreba, na sjevernoj obali Riječkog zaljeva (14° 26′ istočne zemljopisne dužine 45° 21′ sjeverne zemljopisne širine), kao dijela većeg Kvarnerskog zaljeva Jadranskog mora, koje se kao veliki zaljev Sredozemnog mora najdublje uvuklo u europsko kopno. Riječki zaljev, koji je preko Velih (između Istre i otoka Cresa), Srednjih (između Cresa i otoka Krka) i Malih vrata (između Krka i kopna) spojen s Kvarnerskim zaljevom, dovoljno je dubok (oko 60 m) za uplovljavanje najvećih brodova, što je Rijeci omogućilo da postane važna morska luka. Grad Rijeka leži na ušću rijeke Rječine u mikroregiji Vinodola Hrvatskog primorja. U Rijeci započinju dva važna kopnena prometna pravca. Prvi iskorištava činjenicu da se Rijeka nalazi u području u kojem su Dinaridi najuži (pedesetak kilometara), što omogućuje lakše povezivanje obale Jadranskog mora i panonske unutrašnjosti, dok je drugim Rijeka preko Postojnskih vrata povezana s istočnoalpskim prostorom.

Korisni linkovi: