Cvjećarna Kaštela dostava cvijeća,buketa i poklona na kućnu adresu. Dostava cvijeća u Kaštel je besplatna. Cvijeće dostavljamo isti dan.

Buketi koje volite

Cvjećarna Kaštela

Cvjećarna Kaštela već dugi niz godina radi dostavu buketa i poklona u Kaštelu kao i diljem Hrvatske.

Cvjećarna Kaštela je sustavni dio neše tvrtke i jedna od najboljih poslovnica sa kojom se ponosimo.Naše ljubazno osoblje učinit će sve da donesu osmijeh na lica vama dragim osobama.

Mi smo jedna od vodećih online cvjećarnica u Hrvatskoj I zasigurno smo jedna od cvjećarni koja može da vam ponudi najbolji izbor I najbržu dostavu cvijeća.

Prilikom zaprimanja Vaše narudžbe u našim cvjećarnama, buketi se izrađuju sat vremena prije dostave na navedenu adresu, a naši profesionalni dostavljači odmah s najvećom pažnjom dostavljaju poklon ili buket kako bi Vaš poklon uvijek stigao svjež i lijep.

Cvjećarna Kaštela – Vrijeme  Dostave

Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Kaštela dostavit će cvijeće isti dan ukoliko vaša narudžba stigne do 16 časova a ukoliko stigne poslije 16 časova  dostavit ćemo je naredni dan ukoliko niste naznačili neki drugi datum.

Cvijeće kao poklon,

Ne postoji bolji način da nekome izrazite ili pokažete ljubav da nekome ukažete poštovanje ili jednostavno da čestitate vama dragim osobama poseban trenutak u životu.

Cvijeće je u stoljetnoj tradiciji darivanja više od poklona to je način da pošaljete poruku pa je naša jedina reklama “mi ne dostavljamo samo cvijeće mi ustvari prenosimo vašu poruku”.

Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Kaštela dostava cvijeća,buketa i poklona na svaku adresu u gradu i okolnim mjestima.

 Cvjećarna Kaštela sa dostavom cvijeća u Kaštelu počela još 2009 ali suvremeni način poslovanja je počet od 2012 godine.

Naše usluge možete koristiti 365 dana u godini, a putem usluge online naručivanja možete naručiti u bilo koje vrijeme s bilo koje destinacije u svijetu.

Naša online podrška dostupna je 24/7 i možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme i zatražiti savjet.

Dostava Vijenaca I Grobnih Arnžmana

U najtežim trenucima za vas,vašu obitelj,prijatelje ili poznanike Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Kaštela je uz vas.

Ukoliko se nalazite daleko,spriječeni ste obvezama I niste u mogućnošću doći i osobno iskazati svoju bol i sućut Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Kaštela uradit će to za vas na najbolji mogući način.

Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Kaštela dostava vijenaca i grobnih aranžmana na groblja ili adresu porodice. Vijence I grobne aranžmane izrađujemo isključivo od sviježeg cvijeća jedan sat prije isporuke.Ukoliko u našem asortimanu nema vijenca ili grobnog aranžmana kakav vi želite kontaktirajte nas na info@croatiacvjecarna.com I naši djelatnici napravit će vijenac ili aranžman po vašoj želji.

Cvjećarna Kaštela –Mjesta Dostave

Cvjećarna Kaštela vrši dostavu u sljedećim mijestima u Kaštel;Štafilić,Novi,Stari,Lukšić,Kambelovac,GomilicaSućurac.

Takođe i u sva okolna mijesta kao i diljem Hrvatske

Kako odabrati pravi buket

cvjećarna kaštel dostava cvijeća na adresu.Koliko vam se puta dogodilo da dobijete buket cvijeća  i  pokušavate da protumačite njegovo značenje ili čak da ga kupujete za nekoga  ali niste sigurni kakvu priču priča cvijeće. Te brige su opravdane jer i najljepši cvijet nekada krije iza sebe pogrešnu poruku.

U našoj radnji se često dešava da su muškarci skeptični kada je u pitanju cvijetni aranžman ako ne sadrži samo ruže, obično se postavlja pitanje “a koje je značenje ovog ostalog cvijeća”.Čuli ste za štos kineskih tetovaža , istetoviraju jedno a one znače sasvim drugo. To je tako kada nešto ne razumijemo pa možemo samo da komentarišemo fizički izgled.

Tako i sa cvijećem, recimo, za crvene ruže svi znamo da simbolizuju ljubav , ali ako se napravi u kombinaciji  na primjer sa karanfilom koji čuva odnose  među  parovima, to buketu daje svoju jačinu i prenosi pravu poruku.

Hajde da proučimo “cvijetni jezik” i probamo da prenesemo savršenu poruku vašoj curi, supruzi, prijateljici,mami…

Ruža: 

Ruže su klasično cvijeće. U vaš život unose osjećaje i sjećanja koja ovise o boji koju predstavljate. Crvena boja je za ljubav, a ružičasta za prijateljstvo. Ali jeste li ikada razmišljali o žutim ružama! Oni se zapravo smatraju simbolom nevjere. 

Tratinčice: 

Ako želite impresionirati svoju voljenu osobu Daisy je najbolja opcija. Savršeno je stvoren od strane boga za sve koji su upravo zaljubljeni ili koji su tek spoznali osjećaj ljubavi. Točka označena žutom bojom simbol je prave ljubavi, nevinosti ili novog početka ljubavi. 
Ljiljan:  Je li stiglo novorođenče u tvom poznatom životu! Zašto im ne pokloniš ljiljane? Ljiljani su najbolja opcija za predstavljanje za novi život koji je upravo ušao u lijep život.

Tulipani:

Jeste li strastveni ljubavnik u vašoj vezi onda je tulipan za vas. Ovaj prekrasni cvijet ima različito značenje od strastvene ljubavi do kraljevske obitelji.
   

Karanfili: 

Ovo je jedini cvijet koji nosi sve različite boje koje su prisutne za sve različite tipove raspoloženja. Bilo da ste tužni, voljeni, strastveni itd. gdje svijetlocrvena predstavlja divljenje, tamnocrvena predstavlja duboku ljubav i privrženost, s druge strane bijeli karanfili predstavljaju čistu ljubav.

Narcis:   

Ako ste stvarno raspoloženi da nekome oprostite, dajte mu malo narcisa, pokažite svoje veliko srce prema njima. Samo idi i pokaži da si velika srca i prvi korak naprijed.
 Ovo je samo nekoliko prekrasnih cvjetova koji daju neko smisleno značenje vašem životu i životu vaše voljene osobe. Cvijeće je jednostavan način da izrazite svoje osjećaje. Ako niste tako pričljivi samo recite hvala Bogu, stvorili ste cvijeće s ogromnim varijetetima i značenjima i neka ljudi izraze svoje osjećaje uz pomoć cvijeća .