Cvjećarnica Osijek dostava cvijeća,buketa i vijenaca na adresu po vašoj želji. Internet Cvjećarnica Osijek na raspolaganju vam je 24h za Vaše narudžbe.

NAJPOUZDANA DOSTAVA CVIJEĆA:

Cvjećarnica Osijek će naručeni buket,aranžman ili vijenac dostaviti na tačnu adresu, vodeći računa o željenom roku isporuke. Cvjećarnica Osijek  zadržava pravo dostave cvijeća do 30 minuta prije i do 30 minuta poslije željenog termina naručitelja.

DOSTAVA CVIJEĆA NA KUĆNU ADRESU I IZVRŠENJE DOSTAVE:

Cvjećarnica Osijek će naručeni cvjetni aranžman dostaviti na adresu primatelja. Naručitelj cvijeća može biti i primatelj ako naruči cvijeće za sebe.Ukoliko osoba kojoj se cvijeće isporučuje nije dostupna (nije kod kuće npr.) u navedeno vrijeme, cvjetni aranžman može primiti bilo koja druga osoba na adresi primatelja (naravno ako on to želi).osijek Prilikom dostave cvijeća, Cvjećarnica Osijek će kupca telefonski obavijestiti o dostavi, a u terminu naznačenom za dostavu, kupac mora biti telefonski dostupan kako bi mogao stupiti u kontakt u slučaju iznenadnih komplikacija. tijekom isporuke. Ukoliko kupac želi dostaviti cvijeće u ustanove kao što su bolnica, ured, škola, hotel itd. mora dati dodatne podatke – točan naziv ustanove, adresu ustanove, broj telefona, broj sobe, kat i sl.

IZVRŠENJE ISPORUKE:

Cvjećarnica Osijek će se potruditi da isporuči cvijeće, ali u nastavku

situacijama, a ako to nije učinjeno, isporuka će se smatrati izvršenom:

– ako osoba kojoj se cvijeće šalje odbije primiti cvjetni aranžman

– ako adresa i podaci o primatelju nisu točni

– ako primatelj nije na navedenoj adresi u vrijeme naznačeno za dostavu i bilo koja prisutna osoba

(cimeri, susjedi, kolege, rodbina) odbijaju primiti cvijeće

– viša sila kojom je cvjećar doveden u situaciju da nije u mogućnosti izvršiti isporuku.

U prva tri slučaja obavještavamo kupca o nastaloj situaciji.

Ukoliko ne možemo stupiti u kontakt s kupcem u roku od 30 minuta, smatrat ćemo da je isporuka cvijeća izvršena, a kupac, ukoliko želi, može preuzeti aranžman o vlastitom trošku u roku od 24 sata od trenutka obavijesti od strane nas.

Provjerite našu ponudu cvijeća, naručite online i uživajte u brzoj dostavi cvijeća na području Bjelovara !

Cvjećarnica Osijek dostava cvijeća radi se isključivo preko naše kurirske službe tako da cvijeće na adresu dolazi uvijek sviježe i lijepo.  Također vaša diskrecija je zagarantirana nikad ne prosljeđujemo vaše podatke primatelju poklona ukoliko se Vi ne potpišete. Ukoliko nema primatelja na adresi onda zovemo ili primatelja ili vas da nam date savijet šta da činimo.

Dostava vijenaca Osijek

Cvjećarnica Osijek” je moderna cvjećarna. Online kupovina i naručivanje naš je način poslovanja i način da izađemo u susret potrebama naših kupaca.

Ukoliko niste u mogućnosti otići na sprovod, a želite obitelji ožalošćene poslati prigodan buket ,suzu ili vijenac, to možete učiniti već sada putem naše web stranice. Naša stranica nudi mogućnost naručivanja prigodnog buketa ili vijenca od cvijeća po izboru i dostave na željenu adresu. Dostava vijenaca obavlja se profesionalno i vrlo brzo, tako da ćemo vijenac ili suzu po Vašoj želji dostaviti u dogovorenom roku na zadanu adresu. Klikom na link možete pogledati neke od buketa iz ponude naša cvjećarne. Online narudžba Vam omogućuje da kreirate vlastiti buket cvijeća po Vašoj želji.